PLATA RAMBURS LA PRIMIREA PRODUSELOR!

Cum sa va confectionati propriile invitatii de nunta

Invitatiile de nunta comercializate in magazine sunt, de obicei, foarte simple si deseori fara nici un gust. Cuplurile moderne prefera sa confectioneze invitatii de nunta originale si frumoase handmade. Este putin probabil ca va fi posibil sa economisiti bani pe „munca manuala”, dar oaspetii vor fi bucurosi sa primeasca o invitatie emotionanta, unica, pe care vor dori sa o pastreze pentru totdeauna in memoria evenimentului frumos.

De ce avem nevoie de invitatii de nunta?

In prezent, oamenii care se iubesc pot trai impreuna si nu isi pot inregistra relatia oficial. Sau obtin un certificat de casatorie la oficiul registrului fara a sarbatori acest eveniment. Cu toate acestea, majoritatea cuplurilor prefera sa organizeze o ceremonie frumoasa si plina de culoare, la care sunt invitati cei mai dragi si apropiati oameni.

Ceremonia de nunta este, pe de o parte, o sarbatoare placuta si, pe de alta parte, un atribut adus traditiilor. Si daca sunteti fidel traditiilor pana la sfarsit, atunci nu va veti putea descurca fara invitatii la nunta. Nu va puteti lipsi de acest mic detaliu: este un gest frumos si politicos care vorbeste despre bunul gust si despre educatia mirelui si miresei.

Ce sascrieti in invitatie?

Textul invitatiei la nunta este cea mai importanta parte. In primul rand, trebuie sa va dati seama ce doriti sa le spuneti oaspetilor si abia apoi sa alegeti formatul – fie ca vor fi invitatii amuzante de nunta lucrate manual sau invitatii de nunta formale cumparate intr-un magazin.

Invitatia trebuie sa contina informatii care vor raspunde la cinci intrebari: ce se intampla, unde, cand, cine invita si cui. Este indicat sa se indice separat locul, ora inregistrarii casatoriei si locul si ora banchetului festiv. Daca invitati un numar mare de invitati, merita sa specificati termenul pana la care invitatul trebuie sa isi confirme participarea.

De asemenea, invitatia poate contine o adresa de e-mail sau un numar de telefon pe care oaspetii il pot folosi pentru a afla detaliile: acest lucru, desigur, este adecvat doar pentru nuntile mari. Textul poate fi imprimat pe o imprimanta pe hartie frumoasa si subtire si lipit cu grija intr-o carte postala. Sau semnati invitatia manual: este obositor poate, dar mai ales emotionant in era noastra a computerului.

Mostre de texte de invitatie la nunta

Invitatie oficiala

Dragi Andrei si Olga!

Am decis sa ne unim sufletele prin casatorie. Vom fi fericiti / Vom fi onorati daca veti impartsii cu noi aceasta bucurie. Vs asteptam la ceremonia cununia noastra, care va avea loc la _____ (locul) ___________ (data si ora) si la masa de sarbatoare la restaurantul _____ la ___ (ora).

Cu drag, Mihail si Alexandra.

Dragi Andrei si Olga!

Avem vesti minunate: la ____ (data) _______ (locatia) va avea loc nunta noastra / vom sarbatori nasterea familiei noastre. Dar sarbatoarea noastra nu va fi completa fara dvs.! Vrem sa impartasim bucuria cu cei mai apropiati si dragi oameni. Va asteptam la cununia si la banchetul festiv, care incepe la ___ (ora) la _____ (locul). Va rugam sa confirmati participarea la receptia nuntii pana la ___ (ora).

Coș cumpărături

0

Niciun produs în coș.

Hit Enter to search or Esc key to close