fbpx
15% reducere fata de pretul afisat pentru plicurile de bani la o comanda de minim 50 de invitatii

*Preturile afisate nu contin tiparire si asamblare.

Afișez singurul rezultat

  • Cutii verighete cod 394

    71.00 lei

Cutii dar, cutie bani nunta, casuta dar nunta 2023

In magazinul nostru online cutiile din categoria Cutii dar Nunta sunt achizitionate din mai multe motive. In primul rand, acestea sunt mai placute din punct de vedere estetic decat atunci cand plicurile sunt plasate una peste cealalta formand un munte de scrisori, ci sunt pliate intr-o casuta dar nunta draguta. In al doilea rand, este o depozitare mai sigura pentru plicurile cadou.
La achizitionarea de cutie bani nunta draguta si eleganta, pentru bani si urari, din magazinul nostru online Nunta-Lux.ro – veti primi cea mai buna modalitate de a oferi procesului de primire a cadourilor banesti o nota sofisticata si frumusete aditionala.

Alegerea accesoriului pentru nunta: cutie bani nunta

Este mai bine sa cumparati in prealabil o casuta de nunta frumoasa si incapatoare, pentru a evita dificultatile suplimentare iar atunci cand o alegeti este bine sa tineti cont de urmatorii factori:
• stilul nuntii, si anume care sunt culorile dominante in proiectarea evenimentului;
• designul casutei si designul acesteia, pentru a tine cont de armonia decorului de pe casuta în sine pentru bani;
• dimensiunile casutei pentru bani, dimensiunile lungimii, latimii si inaltimii.
A aparut deja si tendinta de a cumpara simultan mai multe cutii bani nunta. Tinerii casatoriti fac acest lucru astfel incat oaspetii sa nu se plictiseasca in timpul toastului de felicitare si sa poata plasa plicul in cutia pentru nunta care va sta pe fiecare masa de banchet a oaspetilor.

De unde sa procurati cutie dar nunta pentru bani si felicitari?

Dintre toate accesoriile, cel mai tare se remarca un astfel de element ca o cutie dar nunta personalizata pentru bani si felicitari. Acest atribut a aparut recent pe piata rusa si este disponibil în magazinul nostru online. Acest accesoriu a castigat rapid popularitate datorita mai multor avantaje ale sale:
• este convenabil sa depozitati toate cadourile banesti intr-un singur loc;
• arata foarte frumos si solemn;
• va permite sa protejati cadourile banesti de ochii straini.
Multe optiuni de Cutii dar Nunta sunt realizate in acelasi stil cu alte accesorii (invitatiile, numerele de masa, meniuri etc.), astfel incat sa puteti cumpara o colectie de accesorii gata realizata deja, care se vor completa perfect. Si, desigur, puteti comanda intotdeauna de la mesterii nostri ceva intr-adevar special, conceput anume pentru dumneavoastra!

Coș cumpărături

0

Niciun produs în coș.

Hit Enter to search or Esc key to close