fbpx

PLATA RAMBURS LA PRIMIREA PRODUSELOR!

*Preturile afișate nu contin tipărire și asamblare.

Showing 1–12 of 46 results


Etichete marturii nunta, botez cu preturi accesibile de la Nunta-Lux.ro

In ziua Dvs. speciala, detaliile sunt cele care vor face diferenta intre o nunta simpla si una perfecta. Anume acesta constituie motivul pentru care Veti dori sa Va asigurati ca invitatiile, marturiile si toate celelate accesorii sa fie in tonalitatea dorita de Dvs.
Accesoriile de tipul etichete marturii sunt accesoriile care dau individualitate marturiilor ce le veti oferi invitatilor evenimentului Dvs. Acestea pot fi chiar si personalizate iar rolul acestora este sa ramana ca o amintire a ceremoniei.

Personalizarea cu etichete marturii nunta – adauga o nota de eleganta ceremoniei Dvs., iar utilizand etichetele personalizate a marturiilor invitatilor veti oferi invitatilor posibilitatea de a memora si se delecta peste ani cu amintirea ceremoniei Dvs.! Eticheta poate contine numele, data si locul nuntii. O alta optiune este utilizarea etichetelor adezive sau hangtag de orice forma, model si culoare care sa corespunda dorintelor tinerilor casatoriti. Etichetele pesonalizate pot fi utilizate si pe sticlele de bauturi servite la petrecere.

Etichete marturii botez cu livrare prin tot teritoriul Romaniei si Europa

Cele mai elegante si originale etichete marturii botez le puteti identifica aici, in magazinul nostru online. Multitudinea de etichete personalizate botez sunt disponibile alegerii Dvs. intr-o mare varietate de culori si modele. O eticheta marturii botez este o practica ideala de a transmite invitatilor un mesaj de multumire pentru faptul ca au ales sa Va fie alaturi la o ceremonie atat de importanta.
Etichetele pot fi insotite de panglici de atlaz pline de culori iar in centru sa plasati numele copilului. Daca insa etichetele cu panglici nu corespund doleantelor Dvs., atunci puteti achizitiona etichete clasice, adica cele ce se lipesc direct pe marturia selectata.

In cazul in care bugetul Va este limitat, atunci sa stiti ca preturile oferite de magazinul nostru sunt accesibile si de cea mai inalta calitate. Puteti selecta si etichete marturii botez ieftine, la un pret accesibil si potrivite oricarei situatii. Vom colabora cu cea mai mare placere cu parintii ce vor sa organizeze botezul copiilor, iar pentru aceasta suntem gata sa le oferim toata gama de etichete. Etichetele nu se deterioreaza usor, se lipesc foarte bine pe recipientele pe care sunt plasate.
Indiferent de modelul ales, noi vom fi cei care iti vor furniza etichetele perfecte: fie acestea elegante, sofisticate, clasice, cu scris caligrafic, moderne, haioase de cea mai inalta calitate.
Iar pentru ca totul din ziua evenimentului Dvs. sa decurga impecabil, lasati totul in grija profesionistilor.

Coș cumpărături

0

Niciun produs în coș.

Hit Enter to search or Esc key to close