PLATA RAMBURS LA PRIMIREA PRODUSELOR!

*Preturile afișate nu contin tipărire și asamblare.

Showing all 5 results


Pernute verighete exclusive 2021

Colectia Nunta-Lux prezinta pernute verighete exclusive, create dupa schitele autorului si efectuate din matase nobila si dantela. Acest accesoriu Va va ajuta sa accentuati inelele in cadrul sedintei foto, sa subliniati frumusetea lor, in plus va fi un lucru util pentru ceremonia de nunta.
Setul de pernute verighete poate fi utilizat pentru mai multe scopuri. In primul rand, pentru fotografii frumoase de nunta. In al doilea rand, puteti sa discutati cu ofiterii Oficiului de Stare Civila ca inelele Dvs. sa fie aduse pe aceste pernute pentru verighete. Acest lucru este valabil mai ales daca doriti ca intregul stil al nuntii Dvs. sa fie in aceeasi tematica.

Pernuta verighete pentru nunta – magazin online Nunta-Lux.ro

Daca evenimentul este intr-adevar bine gandit si bogat in lucruri frumoase si placute, multe dintre ele isi pot lua locul in casa Dvs. chiar si dupa eveniment. Care ar putea fi acestea? Servanta Dvs. va gazdui perfect paharele de nunta sau sticla de sampanie de la nunta, cu care va puteti delecta oaspetii cu o ocazie speciala. Nisa din cuibul Dvs. poate fi completata de orice accesoriu mic, dar placut, de exemplu saculetele cu bani, portelanul sau pernutele originale pentru verighete.

Da, anume aceasta pernuta verighete pentru nunta pentru schimbul solemn de inele inseamna extrem de mult! Probabil nimic mai bun si semnificativ decat pernuta verighete pentru nunta, ce va vor reaminti despre cele mai fericite si promitatoare momente ale nuntii nu este de gasit! Acest accesoriu este folosit de tinerii casatoriti in palatul casatoriilor – exact acolo unde, in sensul bun al cuvantului, se concentreaza un amalgam mare de emotii, unde atmosfera de sarbatoare si doleante atinge punctul culminant. Acest accesoriu este intr-adevar magic!

Coș cumpărături

0

Niciun produs în coș.

Hit Enter to search or Esc key to close