PLATA RAMBURS LA PRIMIREA PRODUSELOR!

*Preturile afișate nu contin tipărire și asamblare.

Showing 1–12 of 135 results


Invitatii botez, Colectia 2021 de la Nunta-Lux.ro

Botezul – unul din cele mai importante, semnificative si chiar vizionare evenimente din viata copilului. Parintii se pregatesc din timp pentru acest eveniment. Meticulos se alege si data ceremoniei, si alegerea lacasului sfant unde va avea loc ritualul. Abia dupa aceasta sunt invitati rudele, prietenii, alesii in calitate de nasi de botez, precum si mosi. Cel mai frumos mod de a anunta despre botezul copilului este prin intermediul invitatiilor, care vor contine data si locul ceremoniei. Magazinul nostru online Nunta-Lux.ro este intotdeuna gata sa va ofere o gama larga de invitatii din gama Invitatii botez. Acestea vor transmite spiritul general al ceremoniei si va vor permite, de asemenea, sa oferiti invitatilor informatiile necesare.

Invitatii botez in gama larga cu livrare pe intreg teritoriul Romaniei !

In magazinul nostru online veti gasi un astfel de compartiment ca “Invitatii botez 2021”, ce sunt confectionate cu dragoste, iar asortimentul de culori si stiluri va permite sa alegeti invitatia care corespunde gusturilor, doleantelor, dar si genului copilului. Invitatiile din compartimentul Invitatii botez fete sunt confectionate in culori gingase si ornamentate cu diverse fundite, franjuri, floricele. Pentru micii barbati, invitatiile au un caracter mai discret, dar totodata un stil nu mai putin induiosator. Fiecare invitatie are prevazut spatiu corespunzator unde veti putea indica numele copilului, persoanei invitate, dar și alt text necesar.
Noi depunem toate eforturile necesare pentru a Va transforma Ziua Botezului intr-o zi fericita si luminoasa, iar pentru asta noi in fiecare zi lucram, pentru ca asortimentul nostru sa satisfaca nu doar gusturile, dar și posibilitatile financiare ale dumneavoastra. Acesta este motivul pentru care noi Va oferim posibilitatea de a achizitiona Invitatii botez ieftine.

Coș cumpărături

0

Niciun produs în coș.

Hit Enter to search or Esc key to close
Din cauza perioadei concediilor, comenzile plasate intre 5-15 august vor fi procesate incepand cu data 16 august. Va multumim pentru intelegere!