PLATA RAMBURS LA PRIMIREA PRODUSELOR!

*Preturile afișate nu contin tipărire și asamblare.

Showing 1–12 of 16 results


Invitatii botez baiat, toate modele de la Nunta-Lux.ro

Iubitorii parinti abordeaza organizarea botezului cu o deosebita atentie si foarte multe emotii. La pregatirea evenimentului parintii sunt inconjurati de un sentiment de euforie a fericirii. Se doreste sa se atinga idealul in toate, si sa se evidentieze importanta evenimentului nu doar pentru copil, ci si pentru parintii acestuia. Desigur ca rudele si oamenii apropiati pot fi invitati si prin intermediul unui apel telefonic sau mesaj, dar momentul inmanarii invitatiei impreuna cu cuvintele calde, rostite din inima, cu poza copilului dvs. sau abordarea tematica – creeaza o atmosfera de sarbatoare, unde fiecare devine parte a evenimentului si fiecare este important. Invitatii vor pastra cu placere o astfel de invitatie pentru multi ani si cu zambetul pe buze isi vor aminti despre ceremonie!

In categoria data noi va vom prezenta Invitatii botez baiat. Din cele 200 de invitatii din magazinul nostru online www.Nunta-Lux.ro noi am selectat mai mult de 80 de invitatii tematice care se potrivesc copilului dumneavoastra. In filtrul aditional din dreapta veti putea sorta invitatiile conform pretului, popularitatii si alor parametri.

Ce informatie trebuie sa contina o invitatie de botez al unui baiat?

Desigur ca va trebui sa indicati numele copilului, ora si locul evenimentului. Veti putea invita oaspetii si la ceremonia bisericeasca, sau chiar la masa de sarbatoare. Faceti ca botezul copilului Dumneavoastra sa fie cel mai original si de neuitat. Iar invitatiile botez din magazinul nostru online www.NuntaLux.ro Va vom ajuta cu aceasta!

Coș cumpărături

0

Niciun produs în coș.

Hit Enter to search or Esc key to close