PLATA RAMBURS LA PRIMIREA PRODUSELOR!

*Preturile afișate nu contin tipărire și asamblare.

Showing 1–12 of 85 results


Invitatii botez fete, toate modele de la Nunta-Lux.ro

Botezul copilului – este un eveniment important pentru fiecare parinte, iar daca doriti sa impartasiti bucuria acestei zile luminoase cu prietenii si rudele Dvs., va trebui sa aveti grija de trimiterea „Invitatii botez fete”.

Deci cum trebuie sa arate invitatia la botezul fiicei Dvs.? Lumanarile, cruciulitele, ingerasii si porumbeii – toate aceste simboluri ale botezului vor fi destul de potrivite pentru invitatii. Mai mult de atat: puteti sa creati propriul logo care va fi folosit si pe invitatii, si pe diverse accesorii de botez. Gama de culori este foarte gingasa. Evitati nuantele intense, una dintre cele mai populare culori pentru fete este roz. In categoria „Invitatii botez fete” am sortat pentru Dvs. mai mult de 100 de invitatii, aici le puteti selecta si sorta dupa pret, popularitate si alti parametri.

Ce informatie trebuie sa contina invitatia la botezul unei fete?

Desigur ca va trebui sa indicati numele copilului, ora si locul evenimentului. Veti putea invita oaspetii si la ceremonia bisericeasca, sau la masa de sarbatoare. Faceti ca botezul copilului Dumneavoastra sa fie cel mai original si de neuitat. Iar invitatiile botez Nunta Lux Va vor ajuta cu aceasta!

Coș cumpărături

0

Niciun produs în coș.

Hit Enter to search or Esc key to close