PLATA RAMBURS LA PRIMIREA PRODUSELOR!

*Preturile afișate nu contin tipărire și asamblare.

Afișez singurul rezultat


Invitatii botez ieftine 2022

Sectiunea de invitatii pentru botez si invitatii la serbarea primului an de nastere a bebelusului a aparut recent, dar este unul dintre cele mai populare servicii in prezent. La urma urmei, aceste evenimente sunt nu numai memorabile, ci si atat de calde si sentimentale incat este imposibil de imaginat un astfel de eveniment fara rudele si prietenii apropiati.
In categoria «Invitatii botez ieftine», am sortat peste 60 de invitatii de la 1,2 lei special pentru Dvs., o colectie de invitatii realizate de diferiti producatori, de diferite modele si forme, astfel incat acestea sunt foarte diverse.

Nu suntem de acord cu afirmatia ca cu cat mai scumpa va fi invitatia aleasa, cu atat mai serios va atarnati de ceremonia botezului al copilului Dvs., si invers, cu cat mai ieftin – cu atat mai superficial. Nu. Invitatia va fi scumpa pentru invitati, daca acestia vor simti, ca nu doar ați procurat o invitatie din prima vedere, ci ati depus suflet in selectarea modelului si textului invitatiei de botez.

Iar noi o sa Va ajutam in aceasta in orice mod posibil. Cum? Pai, in primul rand prin faptul ca va putem oferi o gama larga de invitatii (mai mult de 200 de modele) de un diapazon vast: de la cele mai ieftine si pana la cele mai luxoase de elita invitatii cu elemente handmade. In al doilea rand, noi am pregatit un intreg catalog de texte, din care veti putea alege textul care V-a placut mai mult Dvs. si invitatilor Dvs. Textul ales va fi cel imprimat pe invitatiile selectate de Dvs..

Coș cumpărături

0

Niciun produs în coș.

Hit Enter to search or Esc key to close