fbpx
15% reducere fata de pretul afisat pentru plicurile de bani la o comanda de minim 50 de invitatii

*Preturile afisate nu contin tiparire si asamblare.

Showing all 3 results

  • Invitatii botez cod 1641

    2.30 lei Selectează opțiunile
  • Invitatie botez cod 1740

    2.00 lei Selectează opțiunile
  • Invitatie botez cod 1743

    1.85 lei Selectează opțiunile

Invitatii de botez personalizate pentru evenimente de lux – Nunta-Lux.ro

Bun venit pe site-ul Nunta-Lux, locul perfect pentru a gasi invitatii de botez personalizate si elegante.

Un botez este un eveniment important în viata oricarui copil, iar invitatiile sunt prima impresie pe care o oferiti invitatilor dumneavoastra. De aceea, oferim invitatii de botez pentru a reflecta personalitatea si stilul dumneavoastra.

La Nunta-Lux, avem o varietate de modele de invitatii de botez personalizate, de la cele simple si elegante, la cele mai extravagante si îndraznete. Puteti alege culorile, fonturile, hirtia si designul pentru a crea invitatii unice si perfecte pentru dumneavoastra.

Indiferent daca cautati invitatii cu modele clasice sau moderne, avem optiuni care sa se potriveasca gusturilor si preferintelor dumneavoastra. De asemenea, oferim o gama variata de culori si materiale, astfel încit sa puteti alege invitatiile care sa se potriveasca temei si stilului evenimentului.

La Nunta-Lux.ro, suntem dedicati sa oferim produse de calitate superioara si servicii excelente clientilor nostri. De aceea, va asiguram ca invitatiile de botez personalizate pe care le comandati de la noi vor fi de cea mai înalta calitate si vor fi livrate la timp.

Contactati-ne astazi pentru a discuta despre optiunile de invitatii de botez de lux si pentru a începe planificarea evenimentului perfect pentru copilul dumneavoastra.

Coș cumpărături

0

Niciun produs în coș.

Hit Enter to search or Esc key to close