PLATA RAMBURS LA PRIMIREA PRODUSELOR!

*Preturile afișate nu contin tipărire și asamblare.

Showing 1–12 of 53 results


Invitatii nunta si botez

Cheia unui inceput perfect al unui eveniment este invitatia Daca doriti sa combinati cele doua evenimente: nunta si botezzul, atunci cu siguranta veti avea nevoie de invitatii nunta si botez. In cazul dat invitatiile de nunta si botez care combina celebrarea unei sarbatori duble. Aceste invitatii de 2 in 1 vor oferi invitatilor o idee despre tipul petrecerii, tematica si specificul evenimentului dat. Mai ales ca acesta contine o ceremonie dubla.

Invitatiile din categoria Invitatii nunta si botez sunt foarte specifice si reflecta in totalitate personalitatea principalilor participalti ai serbarii. Aceste invitatii contin informatii pretioase precum locul, data, ora evenimentului dublu, ordinea evenimentelor si decursul acestora. Pentru a fi mereu in pas cu cerintele dumneavoastra si pentru ca invitatiile nunta si botez sa fie conform doleantelor dvs., noi va oferim invitatii moderne, inscriptionate in orice limba, cu previzualizarea textului si aranjarea in pagina conform preferintelor dumneavoastra, cat si o paleta de peste 80 de culori pentru inscriptionarea textului pe invitatii. Pentru a avea o invitatie cat mai exclusiva puteti adauga elemente personale in invitatie. Aceasta va oferi o nota intima invitatiei. Cobinand evenimentele si invitatiile puteti economisi destul de bine.

Invitatii nunta si botez cu livrare pe intreg teritoriul Romaniei si Europa!

Toate elementele si detaliile invitatiilor vor fi accesorizate, asamblate si personalizate conform doleantelor Dvs. Indiferent de stilul selectat, de tematica, sau culorile abordate, noi va vom asigura invitatiile in timpul cuvenit. Invitatiile nunta si botez sunt efectuate personal de catre designerii nostri. Fiecare detaliu este confectionat si asamblat doar pentru Dvs.!

Noi va putem livra invitatiile botez si nunta in orice colt al Romaniei si nu doar in Romania.

Daca va doriti mai putine batai de cap atunci lasati totul profesionistilor de la Nunta-Lux.

Ce este posibil de scris in invitatii nunta si botez ?

Desigur ca fiecare persoana isi doreste o invitatie cat mai exclusiva. Pentru aceasta puteti personal sa compuneti un oarecare text invitatie botez sau text invitatie nunta. Tot de ce aveti nevoie este un pic de imaginatie, o istorioara care sa va conecteze cu fiecare invitat astfel incat acesta sa se simta special si de o importanta mare. Sau puteti chiar invita oaspetii intr-un mod mai romantic scriind o mica povestioara a formarii cuplului dvs., sau chiar o istorioara care sa va conecteze cu invitatul si sa creeze impresia de grija si exclusivitate.

Iata cateva modele de text invitatie nunta si botez.

  • „Drag/ Draga/ Dragi …! 20 iunie 2020 uitati de munca, inchideti jurnalul, opriti computerul si nu planificati nici o activitate pentru seara! Va invitam sa asistati la doua evenimente exclusive – nunta noastra si botezul copilului nostru! Vom fi bucurosi sa ne vedem la ceremonia de la ora 12:00 in Oficiul Central al Serviciului de Stare Civila Bucuresti, precum si la banchetul de nunta si botez de la ora 19:00, in restaurantul „Westfalia”. Ana Maria, Bogdan si fiul nostru Dragos”.
  • „Drag/ Draga/ Dragi …! Vrem sa va invitam la ziua nasterii familiei noastre, la propriu zis. Pentru ca suntem mai non-coformisti am dat nastere unui copil, apoi am decis sa ne casatorim, ca sa cream o familie in adevaratul sens al cuvantului: mama, tatal si copilul nostru. Astfel la data de 25 ianuarie 2020, la 12:00, in Oficiul Central al Serviciului de Stare Civila Bucuresti, ne vom spune „Da!” inconjurat de rudele cele mai apropiate si alaturi de copilul nostru, Dragos! Iar la 18:00 in aceeasi zi planificam sa sarbatorim cu mare veselie aceste evenimente: casatoria si botezul în restaurantul Westphalia. Ana Maria, Bogdan si Dragos ”.
  • „Drag/ Draga/ Dragi …! In deosebita zi de sambata avem placerea sa va invitam la ziua nasterii familiei noastre, la propriu zis. Va invitam sa va bucurati alaturi de noi de binecuvantarea pe care fiul/ fiica/ fii/ fiicele nostr/ nostri/ noastre o vor primi la biserica Sfantul Gheorghe la data de 27 aprilie 2020 la ora 13:00, loc unde va avea loc si cununia noastra, a parintilor. Iar dupa aceasta va invitam la o petrecere pe cinste in cinstea noastra si a copilului/ copiilor nostru/ nostri in restaurantul Westphalia. Cu drag Ana Maria, Bogdan si Dragos/ …”.

Coș cumpărături

0

Niciun produs în coș.

Hit Enter to search or Esc key to close