fbpx

PLATA RAMBURS LA PRIMIREA PRODUSELOR!

*Preturile afișate nu contin tipărire și asamblare.

Showing 1–12 of 331 results


Invitatii nunta cu livrare prin toata Romania si Europa !

Un eveniment frumos organizat presupune invitatii de nunta, care sunt elementul cheie al evenimentului, sunt cele ce creaza imaginea evenimentului, cartea de vizita a ceremoniei, si cele care dau tonul ceremoniei.

Acestea ar fi putinele din motive din care ar trebui sa fiti mai mult decat doar atenti la detaliile invitatiei si elementele acesteia pentru a putea uimi oaspetii si pentru a lasa o amintire care le va incalzi serile de seara. Daca este vorba de o nunta, atunci invitatiile sunt cele ce dau tonul petrecerii, ele sunt cele ce stabilesc tematica, decorul si decursul nuntii. Modelele noastre de invitatii Nunta-Lux sunt populare deoarece sunt originale, expresive si imbina cat mai armonios posibil frumosul cu utilul, avangardul cu stilul minimalistic, modernul cu vintage iar textul invitatiilor create de Nunta Lux sunt pline de sentimente, cuvinte frumoase si elemente imbinate cu gust. Alegand invitatiile de nunta 2022, veti alege din cele mai moderne invitatii create in pas cu lumea moderna.

Invitatii de nunta: imaginea se creaza din detalii.

Orice ceremonie de nunta incepe cu invitatiile de nunta.
Acesta este elementul care poate spune invitatilor, rudelor sI oamenilor dragi ai Dvs. despre faptul ca doi oameni dragi au hotarat sa isi uneasca destinele prin casatorie si sa devina o familie. Pentru a comanda invitatii pentru cereminia DVS, trebuie sa alegeti din multitudinea de optiuni. Iar apoi sa aveti incredere in expertii nostril, deoarece in magazinul nostru online puteti gasi cele mai diverse invitatii si accesorii, de la invitatii ieftine de nunta si pana la modele exclusive cu decor individual.

Planificati sa faceti comanda de invitatii pentru nunta de un design deosebit? Sau poate chiar cu o nota umoristica? Asortimentul nostru include si invitatii haioase, care vor fi inmanate prietenilor mirelui si miresei.
Alegerea stilului invitatiei nu este greu: 1. Stilul se poate de ales luand in consideratie tematica generala a nuntii Dvs. 2. Alegeti gama de culori potrivita nuntii. 3. Achizitionarea invitatiilor gingase cu iz de romantism. Ideile noastre creative vor fi pe placul Dvs.!

Coș cumpărături

1

Sub-total: 1.10 lei

Vezi coșulFinalizare

Hit Enter to search or Esc key to close