PLATA RAMBURS LA PRIMIREA PRODUSELOR!

*Preturile afișate nu contin tipărire și asamblare.

Showing all 4 results


Invitatiile de nunta cu poza 2021

Invitatiile de nunta din categoria Invitatii cu Fotografie care vor contine poza mirelui si miresei ia un aspect mai personal, spre deosebire de orice alta invitatie. Probabil ca nimic altceva nu poate accentua originalitatea invitatiilor si nu este în masura sa sublinieze individualitatea sarbatorii si atmosfera unica a acesteia.

Puteti alege una din fotografiile preferate ale dvs. pentru crearea de Invitatii cu Fotografii sau sa programati o sedinta foto cu o tematica speciala, in functie de ideea de proiectare a invitatiei in sine, sau sa plasati o poza din viata de zi cu zi, principalul este sa a conduceti de faptul ca poza sa fie in stilul si tematica nuntii.

Invitatiile date vor ramane si o amintire de nepretuit a invitatilor deoarece pe langa simpla invitatie ei primesc si o poza a persoanelor dragi lor. Invitatia astfel se transforma dintr-o invitatie simpla intr-o invitatie mai personala iar oaspetii se vor simti mai speciali, mai aproape si vor astepta cu nerabdare ziua nuntii.

Invitatii cu fotografie de la Nunta-Lux

Invitatii cu Fotografii cu poza mirelui si miresei va face o impresie de neuitat asupra oaspetilor, o astfel de invitatie demonstreaza despre sinceritatea emotiilor a tinerilor casatoriti. Fotografiile sunt tiparite pe hartie artizanala groasa, de orice culoare, iar in interiorul invitatiei, designerii de la Nunta Lux vor scrie textul invitatiei in font elegant. Acestea vor fi decorate cu panglica, dantela, franjura, perla sau orice alt element dorit de dumneavoastra. Invitatii cu Fotografii a tinerilor casatoriti constituie o idee minunata pentru a avea o nunta vesela intr-un stil romantic, individualizat si vintage!

Coș cumpărături

0

Niciun produs în coș.

Hit Enter to search or Esc key to close