PLATA RAMBURS LA PRIMIREA PRODUSELOR!

*Preturile afișate nu contin tipărire și asamblare.

Showing 1–12 of 169 results


Invitatii de nunta cu flori

Invitatiile din compartimentul Invitatii de nunta cu flori de la compania Nunta-Lux vor completa evenimentul dvs. cu orice paleta de culori posibile! Invitatiile sunt realizate si decorate manual cu acuarele unde sunt reprezentate orice flori la doleantele dvs.: de la bujori si trandafiri la eucalipt si lavanda. Invitatiile vii, pline de culori vor sugera o nota romantica al evenimentului dvs. Daca sunteti adeptul unei nunti romantice atunci aceasta este optiunea dvs. de castig: Invitatiile, astfel veti putea sa va distingeti de alte stiluri si sa participati personal la crearea invitatiilor, prin sugerarea de culori sau combinatii de culori.
Orice sablon va arata demn, aici este posibil de utilizat orice font dorit. Din cele mai vechi timpuri florile sunt considerate un simbol al nuntii. Utilizarea de Invitatii cu flori va trezi invitatilor emotii placute si dorinta de a fi parte a evenimentului organizat de dvs. Site-ul nostru va poate oferi o serie de Invitatii de nunta cu flori. Decorul floral va oferi evenimentului o nota de vitalitate si frumusete, eleganta si simplitate, toate intr-o singura invitatie.

Invitatii nunta flori 2021

La moment stilul floral cunoaste o popularitate crescanda. Aceasta se datoreaza faptului ca aici pot fi imbinate mai multe culori pentru aceiasi invitatie. Invitatiile din seria Invitaiii de nunta cu flori sunt neobisnuite. Efectuate din hartie artizanala pentru nunta viitorilor soti, suluri scumpe cu gofra de aur, precum si multe alte idei pentru decorarea sarbatorii dvs. si accentuarea tematicii romantice a evenimentului. Puteti alege individual combinatia de culori predominanta care va da tonul sarbatorii.

Coș cumpărături

0

Niciun produs în coș.

Hit Enter to search or Esc key to close