PLATA RAMBURS LA PRIMIREA PRODUSELOR!

*Preturile afișate nu contin tipărire și asamblare.

Showing 1–12 of 209 results


Invitatii de nunta Moderne

Pentru a fi mereu in voga se recomanda a fi mereu in pas cu ultimele tendinte. De ce sa nu se ia in consideratie de acest fapt si in cazul invitatiilor de nunta ale dumneavoastra? Oamenii moderni prefera si Invitatii de Nunta Moderne. Pe aceasta pagina puteti gasi Invitatii de nunta Moderne, care se vor dovedi a fi perfecte pentru nunta dumneavoastra ce va avea loc in acest sezon.
Odata cu dezvoltarea industriei de nunti, stilul designului de nunta nu are o importanta redusa ci din contra – fundamentala. Invitatiile de nunta contin toate informatiile importante despre evenimentul in cauza: data, ora si locul.

Invitatii nunta Moderne 2021

Invitatiile de nunta moderne mai includ in sine astfel de detalii precum: formatul, tematica, conditiile speciale, codul vestimentar. Este foarte important ca cardul de invitatie sa arate solid si in acelasi stil cu evenimentul ce urmeaza. Plicurile de bani, meniurile, cardurile si marturiile – toate acestea si multe alte detalii trebuie sa fie pastrate in acelasi stil si desigur tematica. Pe site-ul nostru puteti ridica invitatii originale in stil Art Nouveau care sunt in voga atat in acest sezon cat si in sezonul urmator. Invitatiile moderne de nunta combina perfect delicatetea funditelor si bogatia perlelor, formelor decupate in care numele mirelor se distinge excelent de bine.

In catalogul magazinului nostru online Nunta-Lux veti putea gasi invitatii deja efectuate intr-un stil modern si romantic, precum si optiuni pentru carduri personalizate, in culorile si formatul dorit. Dar pe langa cele deja efectuate puteti beneficia si de invitatiile confectionate manual.

Coș cumpărături

0

Niciun produs în coș.

Hit Enter to search or Esc key to close