fbpx

PLATA RAMBURS LA PRIMIREA PRODUSELOR!

*Preturile afișate nu contin tipărire și asamblare.

Showing 1–12 of 205 results


Invitatii nunta 2022 de la Nunta-Lux.ro

Invitatii nunta 2021 incep sa modeleze atmosfera sarbatorii cu mult inainte de inceperea ceremoniei. De aceea, mireasa si mirele acorda o atentie deosebita alegerii la invitatii nunta, reflectand stilul si gustul lor.

Magazinul nostru reinnoieste constant colectia de invitatii nunta pentru 2022, pentru a maximiza alegerea disponibila pe gustul dumneavoastra. In catalogul nostru puteti cumpara invitatii nunta ieftine cu text in interior, precum si goale, fara o inscriptie, astfel incat noii casatoriti sa poata compune in mod independent textul la invitatii nunta.

Invitatii nunta mici, standard, care sunt vandute in orice magazin de papetarie, ii vor spune imediat oaspetilor ca nu va fi nimic special – doar o sarbatoare traditionala cu acelasi divertisment. Chiar le doriti?

Daca nu, acordati atentie deosebita optiunilor mai rafinate pentru invitatii nunta cu un decor frumos: auriu sau argintiu in relief, elemente de decor etc. Acest lucru le va spune deja oaspetilor ca ati petrecut timp destul alegand cele mai frumoase invitatii nunta, ceea ce inseamna ca veti aborda organizarii sarbatorii deasemenea o deodsebita atentie.

Coș cumpărături

0

Niciun produs în coș.

Hit Enter to search or Esc key to close