PLATA RAMBURS LA PRIMIREA PRODUSELOR!

*Preturile afișate nu contin tipărire și asamblare.

Showing 1–12 of 142 results


Invitatii Nunta Vintage

Colectia magazinului online Nunta-Lux contine in sine si categoria de Invitatii Nunta Vintage, care pot fi completate cu numele proaspat-casatoritilor si invitatilor, precum si decoruri individuale speciale!
In prezent, stilul vintage devine tot mai popular. Acesta se reflecta nu numai in interiorul localului, imbracaminte, ci si in industria de nunti. Invitatiile Nunta Vintage au propriul lor caracter unic, care vrajeste in sine. Invitatiile sunt proiectate in stilul secolului trecut, dar acest lucru le confera un stil aparte.

Tehnologiile moderne va vor permite sa creati un design deoebit de Invitatii de Nunta Vintage intr-un stil nu doar vintage, ci si de inalta calitate! Aceste invitatii sunt realizate cu cea mai fina tehnica de cioplire in figura, gofrare tridimensionala, desenul se aplica pe cartonul de proiectare, ca si cum aceste invitatii au deja mai mult de o duzina de ani. Cardurile invitatii de nunta sunt foarte asemanatoare cu bijuteriile familiale mostenite care poarta in sine amintiri, valori si traditiile unei dinastii.

Invitatii de Nunta Vintage 2021

Daca doriti sa creati impresia unei nunti de epoca care sa transmita invitatilor dumneavoastra senzatia de o alta epoca, de parte a istoriei si trecutului, atunci o etapa din aceasta ar constitui alegerea de Invitatii Nunta Vintage. Acestia vor plasa oaspetii intr-o atmosfera de epoca imediat la primirea invitatiei. Cu totii stim ca noul este recrearea vechiului. Ce poate fi mai placut decat o evadare in trecut cu ajutorul Invitatiilor de Nunta Vintage? Daca doriti sa transformati evenimentul dvs. intr-un eveniment memorabil cu elementul sau propriu – atunci apelati la Invitatiile de Nuta Vintage.

Coș cumpărături

0

Niciun produs în coș.

Hit Enter to search or Esc key to close