PLATA RAMBURS LA PRIMIREA PRODUSELOR!

*Preturile afișate nu contin tipărire și asamblare.

Showing 1–12 of 15 results


Cadourile din categoria Marturii de botez fete, baieti !

Categoria “Marturii botez” va ofera o gama larga de produse pentru diferite tematici. Marturiile handmade vor demonstra invitatilor Dvs. cat de serios va atasati de fiecare din ei si cat suflet depuneti in fiecare invitat pentru ca acesta sa se simta in largul sau. Pe langa acestea mai puteti gasi si cadouri haioase care vor reda spiritul dumneavoastra amuzant si vor reda dispozitia Dvs. si invitatilor. Marturii botez pentru fete pot fi diverse: de la bibelouri la mici suvenire din sticla confectionate intr-o maniera gingasa, asa ca pentru mici domnite – care sa va aduca aminte de principala persoana a serii, pentru o perioada mai mare de timp. Marturii botez pentru baieti pot fi la fel gingase dar cu o nota de masculinitate. Alegerea e mare si va apartine

Un cadou pentru botez constituie si cadourile din categoria  marturii pentru botez – care reprezinta o amintire care ne va aminti de aceasta zi de-a lungul vietii noastre viitoare impreuna. Dar ce va ramane oaspeții ca amintire? La urma urmei, ei tot sunt participanti directi la actiune, fara ei o astfel de eveniment minunat nu ar fi avut loc. Mai aveti ocazia sa faceti rost cadouri pentru botez pentru oaspeti. Acest lucru nu necesita costuri materiale mari si timp.

Ce cadouri pentru botez 2021 pentru a oferi oaspetilor?

Oaspetii vin la petrecerea de botez cu cadouri, flori, un mic semn de atentie si o dispozitie buna. Dar si sa plece de la sarbatoare trebuie tot cu dispozitia buna. Oaspetii vor fi foarte incantati sa primeasca mici cadouri ca amintire.

O traditie destul de originala si neobisnuita pentru tara noastra este cea de a oferi cadouri invitatilor pentru botez care a venit din Europa. Multumita acesteia, fiecare invitat in sensul literal al cuvantului primeste la dispozitie o mica parte din ceremonia si amintirea ei, care nu va disparea nici dupa multi ani.

Printre cele mai populare suveniruri pentru botez in Romania si Europa se numara:

  • lucruri mici si amuzante: magneti cu inscriptii amuzante, bomboniere, etc.
  • suveniruri dragute: figuri cu inimi, jucarii, lumanari marturii botez si tot felul de accesorii cu tema pentru copii.
  • obiecte utile in gospodarie

Orice poate fi considerat ca cadou pentru oaspeti – principalul este cum corect sa oferi acest cadou. Am colectat (si constant adaugam la colectie) o gama larga de mici suveniruri tematice care le puteti oferi oaspetilor Dvs., ca o amintire despre botezul vostru.

Coș cumpărături

0

Niciun produs în coș.

Hit Enter to search or Esc key to close