fbpx

PLATA RAMBURS LA PRIMIREA PRODUSELOR!

*Preturile afișate nu contin tipărire și asamblare.

Showing all 12 results


Suvenirele din categoria Marturii nunta pentru oaspeti reprezinta o frumoasa traditie

Pe pagina aceasta Dvs. veti putea cumpara cadouri pentru oaspeti la nunta 2020, marturii nunta 2020, precum si tot felul de suveniruri de nunta din magazinul online «Nunta-Lux». Acordam multa atentie la selectia sortimentului, astfel ca avem o multime de marturii nunta haioase , marturii nunta originale, handmade, deosebite sau accesorii de nunta utile, de asemenea, atunci cand sortati in partea de sus dreapta puteti vedea cadouri din categoria marturii nunta ieftine.

Pana nu demult nu era obisnuit sa oferi marturii pentru invitati la o nunta în Romania pana de curand. Cu toate acestea, situatia data incepe sa se schimbe si tot mai multe cupluri tinere urmeaza obiceiul occidental – de a face cadouri mici – marturii de nunta pentru invitati. De ce se fac aceste cadouri? In primul rand, in acest fel, tinara familie isi exprima recunostinta ca oaspetii au impartasit aceasta zi minunata cu ei. In al doilea rand, un mic suvenir va ramane in amintirea proaspetilor casatoriti si ziua casatoriei lor.

Cum sa oferiti cadourile de tip marturii nunta pentru oaspeti ca o amintire de la nunta Dvs.?

O ceremonie sau modul de oferire a cadourilor este unul dintre elementele importante ale nuntii. Si acest lucru se aplica nu numai asupra cadourilor pentru tinerii casatoriti, ci si suvenirurilor pentru oaspeti. Prin urmare, trebuie sa luati in considerare cum sa o faceti intr-un mod cat mai original posibil.

  • Cea mai simpla optiune este sa aranjati cutii cu cadouri pe farfuria fiecarui oaspete. Puteti acoperi o astfel de surpriza cu un servetel in forma de con.
  • Daca cadourile pentru oaspeti sunt de acelasi tip ca marturii de nunta, acestea pot fi asezate pe o masa speciala pentru cadouri intr-o maniera europeana sau pliate intr-o lamela ca un tort cu mai multe niveluri.
  • Pentru a multumi prietenilor si rudelor pentru atentia acordata si, bineinteles, cadourile, inmanati suvenirurile in momentul primirii cadourilor.
  • Mai bine ar fi sa faceti o loterie in urma careia toti au de castigat. Indicati numerele biletelor in invitatii si lasati prezentatorul nuntii sa includa un astfel de element de „extragere” a premiilor in programul de concurs.
  • Puteti sa extrageti surprizele dintr-o cutie sau cufar, neobisnuit, sau din orice lucru voluminos, selectat in stilul sarbatorii.

Dupa ce vizitati magazinul online Nunta-Lux, veti gasi intotdeauna cadouri originale pentru oaspeti la o nunta de inalta calitate, la un cost accesibil. In gama de produse prezentata de noi, cu siguranta puteti gasi toate cele mai bune. Speram sincer ca cadourile achizitionate de la noi pentru oaspetii invitati vor surprinde placut si le vor face placere.

Coș cumpărături

0

Niciun produs în coș.

Hit Enter to search or Esc key to close