fbpx

PLATA RAMBURS LA PRIMIREA PRODUSELOR!

*Preturile afișate nu contin tipărire și asamblare.

Showing 1–12 of 131 results


Comandati meniul imprimat pentru nunta, botez, zile de nastere cu livrare pe intreg teritoriul Romaniei si Europa!

Pe pagina aceasta puteti gasi si sa comandati meniul imprimat pentru nunta, botez, zile de nastere cu pret accesibil cu livrare pe intreg teritoriul Romaniei si Europa! De ce aveti nevoie sa comandati versiunea tiparita a meniului de banchet pentru sarbatoarea dvs.? Daca sunteti meticulos si atent in privinta oaspetilor dvs. si perfect tineti minte gurmanzii, vegetarienii si invitatii mereu pusi pe diete, atunci va trebui sa aveti grija si sa va ganditi cum si unde sa ii plasati, atunci comandati cardurile tiparite ale meniului nostru pentru nunta, botez, ziua de nastere!

Maestrii tipografiei noastre sunt specializati in fabricarea diverselor atribute de nunta, inclusiv meniuri de banchet. Cardul, pe o parte a caruia este tiparita lista de specialitati gastronomice servite, la alegerea oaspetilor, va fi executat in cei mai rapizi termeni si tinand cont de toate doleantele clientului.

Meniul imprimat pentru nunta de la online-magazinul Nunta-Lux.ro

Este preferabil ca cardul cu meniul sa se combine in design cu invitatiile de nunta si panoul de aranjament al oaspetilor. Puneți un card de meniu pentru fiecare oaspete pe o farfurie sau asezati-l in dreapta, langa cartea amplasare al invitatului. Ati ales deja un card de meniu pentru banchet? Atunci ramane sa va surprindeti oaspeții Dvs. cu denumirile mancarurilor servite!

Programe si meniuri elegante, precum si invitatii botez, le puteti comanda pe site-ul nostru web pentru a va face evenimentul sa arate perfect.

Coș cumpărături

0

Niciun produs în coș.

Hit Enter to search or Esc key to close