PLATA RAMBURS LA PRIMIREA PRODUSELOR!

*Preturile afișate nu contin tipărire și asamblare.

Showing 1–12 of 28 results


Tiparire meniu botez cu livrare pe intreg teritoriul Romaniei si Europei !

Aceasta sectiune va ofera oportunitatea sa beneficiati de serviciul Tiparire Meniu Botez pentru ca sa demonstrati o abordare speciala asupra evenimentului, dar si pentru ca invitatii Dvs sa poata face imediat cunostinta cu meniul evenimentului. Tactica este implementata folosind carduri pentru masa cu numere. Cardurile sunt plasate direct in locul unde va fi asezat un anumit oaspete, sau acesta poate fi un singur panou pe care sunt amplasate cardurile cu numele oaspetilor. Numele invitatilor sunt afisate pe cardurile de nume intr-un font frumos – acesta este un atribut obligatoriu al botezului.

Practica a demonstrat ca fiecare invitat are anumite preferinte culinare. Este imposibil de luat in consideratie toate dorintele, dar trebuie sa incerci sa multumesti pe toata lumea cat mai mult. Nu uitati ca oaspetii pot include vegetarieni, fani ai dietei, persoane cu diabet sau alte afectiuni medicale.

Cercetati cu atentie lista de invitati, ganditi-va ce mancare prefera. Si numai dupa aceasta comandati, tiparirea meniului pentru banchet de botez. Specialistii Nunta-Lux vor tipari o lista bogata cu feluri de mancare, vor decora foile in conformitate cu tema sarbatorii, vor ridica decorul fiecarei pagini.

Cum trebuie sa arate un meniu pentru botez?

Meniul de banchet pentru botez este un card care va atrage atentia, care se va efectua in tonurile evenimentului. Acesta este un alt atribut original care completeaza imaginea de ansamblu a sarbatorii. Pentru ca accesoriul sa se dovedeasca intr-adevar de inalta calitate, util si sa decoreze intr-adevar masa, trebuie sa comandati meniului de botez numai de la profesionistii cu experienta bogata în astfel de lucrari.

In magazinul nostru online puteti gasi mai mult de 50 de tipuri de meniuri pentru botez, exista si meniuri care sunt destinate doar baietilor, sau numai pentru fete, puteti vedea si meniuri cu decoratiuni suplimentare, eroi ai tuturor desene animate preferate. In partea dreapta sus, puteti sorta marfurile dupa pret incepand de la cel mai mic pret, aici veti putea gasi optiunea „tiparire meniuri ieftine„, sau sa le sortati dupa popularitate.

Meniurile elegante de la Nunta-Lux.ro vor oferi ceremoniei un aspect mai bine gandit si va vor face botezul mai holistic, armonios si memorabil.

Coș cumpărături

0

Niciun produs în coș.

Hit Enter to search or Esc key to close