fbpx

PLATA RAMBURS LA PRIMIREA PRODUSELOR!

*Preturile afișate nu contin tipărire și asamblare.

Showing 1–12 of 75 results


Tiparire meniu nunta : cum sa ne determinam cu continutul?

Inainte de a comanda imprimarea unui meniu nunta, este foarte important sa ganditi in mod clar continutul acestuia! Cercetati cu mare atentie lista de invitati, ganditi-va ce mancare prefera acestia. Merita de luat in consideratie cati oaspeti mananca bucate din carne, cati – peste. Ganditi-va daca vor exista vegetarieni, copii, persoane in varsta sau invitati ce vor consuma bucate de post la nunta. Nu excludeti si probabilitatea existentei persoanelor de alta religie, care din considerente religioase nu consuma un anumit tip de carne.

Incercati sa tineti cont de toate detaliile, datorita acestor detalii si acestui mic semn de atentie, dar atat de important, oaspetii se vor simti cu siguranta mai importanti – pentru ca vor simti grija aratata de mire si mireasa. O planificare clara si tiparirea meniului este garantia ca timpul petrecut la masa nuntii va fi fara griji, liber si confortabil atat pentru Dvs. cat si invitati. Daca va apare intrebarea de ce este nevoie sa tipariti meniul?

Pentru ca oaspetii sa poata comanda ce le este lor pe plac, si pentru ca ceremonia sa primeasca o nota da eleganta, unicitate si chic. Astfel si oaspetii vor primi ceea ce le este pe plac, dar si Dvs. veti economisi pentru masa de sarbatoare deoarece nu veti comanda bucate in plus care nu se vor consuma. In plus daca meniul va fi tiparit veti putea decide apoi ce bautura sa comandati, deoarece veti putea combina perfect bucatele cu bautura. Iar aceste detalii, mici la prima vedere, pot face din ceremonia Dvs. un eveniment despre care mult timp oaspetii isi vor aminti cu mare drag.

Cum ar trebui sa arate meniul pentru o petrecere de nunta?

Meniul pentru petrecerea de nunta reprezinta in sine un card frumos, conceput in culorile generale ale evenimentului. De fapt, acesta este un alt atribut original care poate deveni punctul culminant al sarbatorii – o decorare a mesei de banchet, un compliment pentru invitat si un accesoriu util si elegant. Cardul, pe o parte a caruia este tiparita lista de delicatese gastronomice servite la alegerea oaspetilor, poate fi confectionat in acelasi stil cu alte accesorii de nunta.

Un meniu nunta, folosit in restaurant, tiparit in acelasi stil cu cardurile de banchet pentru invitati, numerele de masa, planul de aranjare al oaspetilor si alteobiecte tiparite pentru nunta, arata foarte armonios si original. Invitatiile elegante, magnetii de nunta, ecusoanele personale si chiar ambalajele de ciocolata, realizate in conformitate cu tema evenimentului, vor oferi ceremoniei un aspect profund gandit si vor face nunta mai holistica, armonioasa si memorabila!

Coș cumpărături

0

Niciun produs în coș.

Hit Enter to search or Esc key to close