PLATA RAMBURS LA PRIMIREA PRODUSELOR!

*Preturile afișate nu contin tipărire și asamblare.

Showing 1–12 of 98 results


Numere de masa pentru nunta, de la compania Nunta-Lux

În sectiunea „Numere de masa” noi am colectat o cantitate incredibila de fotografii cu acest element de nunta. Numerele de masa de nunta nu doar ajuta oaspetii sa isi gaseasca locul in sala de banchete, acesta este un detaliu care accentueaza stilul si tema sarbatorii. Printre fotografiile din sectiunea noastra, veti gasi cu siguranta cele care va vor inspira. Veti putea sa le adaugati imediat in colectia din contul Dvs., pentru ca mai apoi sa fiti capabili sa revizuiti fotografiile si sa selectati optiunea cea mai potrivita pentru Dvs. Apropo, puteti impartasi fotografiile din colectia Dvs. personala cu prietenii si cu specialistii in prestarea serviciilor de nunta.

Numere de masa pentru botez 2020

Cea mai populara planificare de aranjament al numerelor de masa pentru oaspeti este un card de carton sub forma de casa. Acesta este plasat pe farfurie, sau langa aceasta. Optiunile de selectare a cartonului si a hartiei de design este acum destul de mare, astfel incat sa puteti alege intotdeauna cel care vi se potriveste prin culoare si textura. Cartonul poate fi fin metalizat, cu un aspect stralucitor caracteristic sau texturat, asemanator cu o panza. Puteti alege un font interesant si sa imprimati cardurile cu numere in tipografie, selectand modelele sau desenele frumoase sau sa va incredeti unui caligraf talentat.

Daca doriti sa faceti serbarea nuntii Dvs. intr-adevar memorabila si perfecta din toate punctele de vedere, atunci va trebui sa apelati la profesionistii de la Nunta Lux. Noi vom putea transforma toate visele Dvs. in realitate!

Coș cumpărături

0

Niciun produs în coș.

Hit Enter to search or Esc key to close