PLATA RAMBURS LA PRIMIREA PRODUSELOR!

*Preturile afișate nu contin tipărire și asamblare.

Showing 1–12 of 34 results


Comandati numere de masa botez din magazinul online Nunta-Lux – organizati-va sarbatoarea in asa fel ca sa fie de neuitat!

Magazinul nostru va ofera o mare varietate de numere masa botez din colectia Nunta-Lux care ii vor ajuta pe oaspetii Dvs. sa navigheze rapid in sala de banchete si sa-si gaseasca cu usurinta locul. Fiecare card este confectionat din carton gros, decorat manual cu panglici din satin, franjura din dantela si picturi delicate ale artistilor Nunta-Lux. Puteti complementa navigarea prin sala cu ​​placi originale cu numele oaspetilor, planificarea aranjamentului oaspetilor si meniuri realizate in acelasi stil!

Tiparire numere masa botez cu livrare pe intreg teritoriul Romaniei si Europa!

Pentru a organiza botezul sau alt eveniment festiv, concepute pentru un numar mare de invitati, este necesar sa pregatiti si sa calculati totul din timp. Acest lucru este valabil mai ales în sala de banchete, deoarece partea principala a evenimentului are loc de obicei acolo.

In mod separat, ar trebui sa acordati atentie asupra materialelor tiparite, placile de numerotare pentru botez, sau numere masa botez, care includ numere pentru mese, meniuri etc. Pentru a evidetia importanta evenimentului, orice inscriptii trebuie efectuate in mod tiparit si numaidecat cu un singur font, cu aplicarea numai unui singur tip de decoratiuni care se vor combina cu decorul general al salii.

In sortimentul nostru puteti gasi o selectie mare de invitatii pentru orice eveniment tematic. Designul salii efectuat cu grija de banchete va face botezul organizat de Dvs. de neuitat!

Coș cumpărături

0

Niciun produs în coș.

Hit Enter to search or Esc key to close