fbpx

PLATA RAMBURS LA PRIMIREA PRODUSELOR!

*Preturile afișate nu contin tipărire și asamblare.

Showing 1–12 of 29 results


Procurarea de numere masa nunta de la magazinul nostru online Nunta-Lux.ro

Numerotarea meselor cu numere masa nunta ii va ajuta pe oaspeti sa se orienteze rapid in sala si sa isi ia locul. Colectia noastra de numere de masa nunta include carduri cu numere realizate din carton gros de designer si decorate manual cu satin, perle, dantela si alte ornamente. Cardurile de pe masa sunt realizate in diferite stiluri si culori. Daca doriti acesteea pot fi efectuate la comanda si doleanta Dvs. puteti comanda si numere de masa nunta ieftine, handmade. Acestea vor fi confectionate cu acuratete, dragoste si va vor oferi sentimentul de unicitate. Puteti comanda numere individuale pentru mese din magazinul online Nunta-Lux.ro.

De ce am nevoie de numerele de nunta si cum este posibil de evitat confuzia la mese?

Daca nunta este planificata pentru prezenta unui numar suficient de mare de invitati, adica mai mult de 15 persoane, atunci aditional mirele si mireasa se confrunta cu problema aranjamentului oaspetilor. Desigur pentru mire si mireasa, cel mai adesea, nu conteaza cum vor sta oaspetii, dar la asemenea evenimente este preferabil de luat in consideratie ca multi dintre oaspeti nu sunt familiarizati unul cu celalalt.

Prin urmare, o planificare de amplasare a locurilor bine conceputa va ajuta la evitarea stanjenirii si confuziei atunci cand oaspetii vor ajunge la restaurant. In astfel de cazuri, este necesara numerotarea meselor si placilor de nunta cu numele invitatilor.

De ceva timp, planul de aranjare al oaspetilor la masa si in sala, alaturi de cardurile cu numele oaspetilor, precum si placutele pe mesele de nunta, nu numai ca poarta functii tehnice, ci au si un aspect decorativ si sunt una dintre decoratiunile admirate ale sarbatorii. Este recomandabil ca toate aceste accesorii sa corespunda culorilor si stilului nuntii Dvs.

Coș cumpărături

0

Niciun produs în coș.

Hit Enter to search or Esc key to close