PLATA RAMBURS LA PRIMIREA PRODUSELOR!

*Preturile afișate nu contin tipărire și asamblare.

Showing 1–12 of 36 results


Pahare nunta miri – magazinul online  Nunta-Lux.ro Colectia 2021

Colectia «Nunta-Lux» include si pahare miri si nasi cu decor manual exclusiv. Graba de dinainte de eveniment precede aproape fiecare sarbatoare minunata. Pe langa comandarea masinilor, rezervarea unui restaurant, trebuie sa aveti grija si de accesorii, cum ar fi paharele de nunta.

Paharele din colectia pahare miri, care sunt reprezentate din abundenta in catalogul magazinului online Nunta-Lux. Aici veti gasi pahare de vin cu culori satinate, panglici, cristale si chiar in „costumele” miresei si mirelui. Ornamentele din dantela si perla arata foarte elegant, iar paharele cu decorul delicat completeaza perfect rochia de mireasa si arata foarte elegant in mainile proaspat – casatorilor.

Puteti comanda un decor individual de pahare in stilul nuntii dvs. sau puteti alege din optiunile de design deja elaborate de designerii Nunta-Lux! Pretul paharelor este indicat pentru un set de doua pahare.

Ce fel de pahare trebuie de procurat la nunta ?

Utilizand catalogul nostru, nu este dificil sa selectati pahare de nunta din categoria „pahare nunta” atat pentru traditia de stricare a paharelor, cat si pentru ca ulterior acest accesoriu sa va ramana pe post de mostenire familiala. Paharele elegante si frumoase pentru nunta vor decora fiecare sarbatoare. Catalogul nostru prezinta pahare cu diverse decoruri:

  • Pudrate in diverse culori;
  • Decorate cu: flori, diverse ornamente posibile;
  • Panglici colorate;
  • Pictate manual.

Posibil cel mai bun accesoriu traditional pentru o festivitate chic il constituie si paharele din categoria pahare miri pictate . Toate celelalte sarbatori in care decideti sa folositi acest set vor fi inconjurate de atmosfera unica din tinerete, asteptarilor si bucuriei!

Coș cumpărături

0

Niciun produs în coș.

Hit Enter to search or Esc key to close