PLATA RAMBURS LA PRIMIREA PRODUSELOR!

*Preturile afișate nu contin tipărire și asamblare.

Showing 1–12 of 241 results


Plicuri pentru bani de la compania Nunta-Lux, colectia 2021!

Plicurile pentru bani de nunta sunt o modalitate rafinata de a oferi un mic cadou material mirelui si miresei. Colectia magazinului online Nunta-Lux.ro contine in sine peste 250 de optiuni pentru plicuri pentru bani pentru nunti, botezuri, zile de nastere: puteti alege un plic-card clasic sau exclusiv.

Decoratorii Nunta-Lux decoreaza manual cu panglici si dantela din satin si franjuri, aranjamente florale si margele; pot aplica orice text la comanda Dvs. Acest design extraordinar al cadoului banesc pentru nunta va sublinia statutul superior al oaspetilor si atitudinea  deosebita a acestora fata de tinerii casatoriti.

Plicuri pentru bani cu livrare in toata Romania si Europa

Increderea in profesionisti este întotdeauna cea mai buna alegere. Economisiti nu numai timpul, dar si cheltuielile financiare. Nunta-Lux.ro va prezinta o selectie neobisnuita de modele de plicuri intr-o mare varietate de executare care le puteti gasi la vitrinele noastre online. Trebuie doar sa alegeti stilul potrivit celui al sarbatorii: Plic pentru bani nunta, Plic bani botez, Plic invitatie nunta.

Decoratia rafinata a ceremoniei de nunta va sustine tonul elegant. Asigurati-va ca un astfel de detaliu precum plicul pentru bani de nunta si invitatii sunt executate in aceeasi gama de culori ca rochia miresei, decorul holului, floristica etc. Modelele cu care veti avea de castigat vor fi cutiile bej, albe, simple. Pe langa bani, in plic puteti pune alaturi urari, felicitari, cuvinte calde.

Coș cumpărături

0

Niciun produs în coș.

Hit Enter to search or Esc key to close