PLATA RAMBURS LA PRIMIREA PRODUSELOR!

*Preturile afișate nu contin tipărire și asamblare.

Showing 1–12 of 116 results


Plicuri de nunta de la online-magazin Nunta-Lux.ro

Sunteti in cautarea „Plic bani nunta” originale? Sau Va ganditi ce cadou sa oferiti la nunta? Aceasta intrebare ii face pe multi invitati sa stea pe ganduri. Adesea, tinerii casatoriti anunta in prealabil oaspetii sai ce cadouri ar dori ei sa primeasca. Un cadou ca banii nu este un cadou neobisnuit, este dorinta proaspetilor casatoriti. In plus, deseori, chiar si pentru oaspeti aceasta este optiunea cea mai acceptabila. Orice cadou necesita o ambalare decenta, mai ales cel de nunta.

Magazinul nostru este incantat sa va ofere plicuri de bani nunta. Sortimentul magazinului include atat plicuri  ieftine din fabrica, cat si plicuri handmade originale pentru bani.

Cum sa semnati un plic de bani pentru o nunta?

Sunt sau nu semnate plicurile de bani pentru nunta? Optional, dar se merita sa desemnati evenimentul, de exemplu, cu o inscriptie pe plic de genul „Ziua fericita a nuntii”, „Felicitari”, „Intelegere si dragoste”. Arata bine numele tinerilor casatoriti sau initialele fiecaruia intr-un halou de inimi. De asemenea, nu se interzice, ba chiar se considera un gest frumos, ca pe plic sa fie scrise scurte urari de bine destinate celor doi casatoriti. Scurtul mesaj de „Va dorim o viata fericita” sau „Un ocean de dragoste” ar trebui sa fie plasat pe partea din fata. Ati putea printr-o gluma sa mentionati destinatia capitalului, de exemplu, „Pentru viitorul nepot”, „Pentru indeplinirea visului”. Inscriptia de pe plicul cu bani pentru nunta. In interior, ar trebui sa atasati un card in miniatura cu mici poezioare de felicitare. Semnatura celui ce cadoneaza nu va fi considerata de prisos.

Totul depinde de dorinta si imaginatia Dvs. Aveti curajul si veti reusi!

Coș cumpărături

0

Niciun produs în coș.

Hit Enter to search or Esc key to close