PLATA RAMBURS LA PRIMIREA PRODUSELOR!

*Preturile afișate nu contin tipărire și asamblare.

Showing all 11 results


Plicurile invitatie de nunta Nunta-Lux.ro – creeaza o prima impresie de neuitat

Plic invitatie nunta stabilesc din start o buna dispozitie pentru viitorii oaspeti. Chiar inainte de a vedea invitatia, ei vor fi deja fericiti pentru mire si mireasa. La pregatirea sarbatorii nuntii nu pot exista lucruri mai putin importante sau detalii irelevante. Totul – de la alegerea rochiei festive si pana la plicurile invitatii de nunta si invitatii de nunta – este important in organizarea unui eveniment magnific si memorabil.

Invitatii de nunta de la compania Nunta-Lux cu livrare pe intreg teritoriul Romaniei si a Europei!

Astazi, pot fi identificate tot mai multe tendinte în organizarea nuntilor, care se dezvolta si se înmultesc pe zi ce trece. Plic invitatie nunta de la Nunta-Lux – reprezinta cea mai buna solutie pentru mentinerea unui anumit stil al evenimentului si oferirea unei atmosfere deosebite. Indiferent daca nunta Dvs. este clasica sau tematica, oricum sunt necesare plicuri pentru invitatii de nunta. Aceasta nu este doar o manifestare a respectului fata de oaspetii dragi, ci si un accesoriu dragut, care creaza invitatilor dispozitia necesara.

Mai ales pentru cei care nu s-au decis inca referitor la gama de culori predominanta, magazinul nostru Va ofera o mare varietate de plicuri invitatii potrivite tuturor gusturilor si tinand cont de orice preferinte. Aici poate fi vorba despre formele clasice si culori calme sau tonuri intense stralucitoare de un design fantezist.  Nunta Dvs. va fi unica!

Coș cumpărături

0

Niciun produs în coș.

Hit Enter to search or Esc key to close