fbpx

Ce invitatii de nunta sa comandati - cum sa alegeti?

Salutari, draga cititor al blogului nostru! Puteti petrece cit timp doriti alegind o rochie, decorarea camerei si meniul, dar prima impresie a oaspetilor despre eveniment va începe cu invitatiile. Am decis sa ii ajutam pe toti cei care doresc sa comande invitatii de nunta, dar ezita în legatura cu alegerea. Doar urmati aceste sfaturi.

Alegerea invitatiilor intr-un stil cu evenimentul

Produsele sunt fabricate chiar la sfirsitul etapei de pregatire. Cind lista invitatilor, data, locul si tematica sunt deja stabilite. Nuantele folosite în ele ar trebui sa repete schema de culori a nuntii, iar texturile si decorul ar trebui sa fie executate în conformitate cu stilul. Ar fi o prostie sa folositi un fir de in pentru invitatii daca vreti un banchet în stil grecesc. Dar în cazul retro si vintage, aceasta este foarte potrivita si la locul sau.

Sa analizam cele mai populare stiluri în detaliu:

Rusticul – este un eveniment rustic. Lejeritatea, tandretea si modestia caracterizeaza acest stil. Cea mai buna solutie pentru stilul rustic ar fi hirtia de designer, cu un font de culoarea gri închis si o dantela crosetata deschisa la culoare drept decor.

Vesnic actualul stil clasic. Pentru stilul clasic, se folosesc culorile reci si designul laconic. Puteti utiliza panglici din satin si nuante întunecate contrastante ale elementelor individuale. Principalul este hirtia metalizata de înalta calitate. Si mai bine ar fi cu textura sau decor modest.

Stilul Provence. Stilul Clasic si Provence sunt adesea confundate, dar diferenta dintre aceste doua stiluri este enorma. Daca motivele clasice sunt reci si sofisticate, atunci Provence, dimpotriva, se distinge prin caldura si prietenie. Provence-ul foloseste culori pastelate, hirtie mai putin austera si, desigur, flori. Levantica este un „simbol” al stilului Provence, care este folosit în aproape fiecare invitatie.

Vesnic tanarul stil boho. Multe nuante contrastante, utilizarea textilelor si modelele florale sunt exact ceea ce are nevoie nunta dvs. invitatiile in stil boho. Un astfel de produs nu va beneficia de o „prelucrare” excesiva. Esenta stilisticii este libertatea de exprimare, iar libertatea este asociata cu o usoara dezordine.

O invitatie sub forma unui sul

Pare evident, dar atunci cind va pregatiti singur nunta, directiile stilistice si viziunile se amesteca, formind ceva de neînteles în combinatie. Daca stilul evenimentului nu este 100% consecvent, este imposibil sa reprezentati ideile folosite în invitatie cu propria mina. Veti avea nevoie de serviciile unui designer profesionist.

Originalitatea este cheia succesului

Relevanta tematicii este un cel putin un „program minim”. Daca nu exista probleme cu tematica, trebuie sa depuneti toate eforturile pentru a surprinde oaspetii, pentru a-i face sa astepte cu nerabdare sarbatoarea.

Una dintre cele mai interesante solutii este sa faceti o invitatie „dulce”. De exemplu, sub forma unei ciocolate cu imprimeu. Aceasta optiune nu poate fi numita practica, dar poate fi modificata. De exemplu, adaugarea invitatiei sub ambalajul de ciocolata, precum în filmul „Charlie si fabrica de ciocolata”.

Fiti atenti!

Cea mai recenta tendinta din acest an sunt invitatiile „cu ghicitoare”. De exemplu, imprimarea textului pe puzzle-uri sau un mesaj criptat de un rebus. Acesta din urma este perfect pentru evenimente retro noir sau nuntile în stil mafiot.

Daca aceasta optiune vi se pare prea complicata, puteti utiliza designul sub forma unui anunt de afis. Ceremonia nuntii este „reclamata” ca si cum invitatii nu sunt invitati la ceremonia de nunta, ci la un concert de jazz (cel putin). Aceasta abordare este potrivita pentru nuntile tematice „Chicago” sau „Las Vegas”. În tematica Vegas, apropo, invitatiile de nunta, concepute sub forma unui pachet de carti de joc, arata destul de organic.

Confectionarea individuala a invitatiilor: se merita oare?

Dezvoltind designul pe cont propriu, cuplul trebuie sa refaca exemplarul initial de mai multe ori pentru a obtine rezultatul scontat. Iar sa trimiteti produsele finite trebuie cu cel mult o luna înainte de data stabilita. Cu cat mai devreme cu atat mai bine.

Invitatie cu prezenta hirtiei de calc

Folosind serviciile unui designer profesionist, puteti evita pierderea de timp si efort. Clientii vor primi:

Economii financiare. Designul profesional este ieftin. Mai ieftin decit procesarea ulterioara de tipul „do-it-yourself”. Daca bugetul dvs. este redus, cel mai bine este sa se faca totul din prima.

Natura organica a invitatiilor. Un designer bun va fi capabil sa „uneasca” intr-un sngur concept toate ideile dvs. Invitatia va deveni elementul de unificare al conceptului atunci cind stilul banchetului difera si este prea tirziu pentru a face schimbari globale.

Economisirea timpului. Aceasta etapa de pregatire poate parea simpla în comparatie cu sarcinile pe care le-ati îndeplinit deja. Pe de alta parte aceasta include alegerea hirtiei, dimensiunii, elementelor decorative, fonturilor, paletei de culori si multe altele. Este ca si cum ati pregati o nunta în miniatura. Scutiti-va de aceasta povara.

„Efectul wow”. Un aspect frumos este doar jumatate din sarcina pentru un designer. În timpul procesului de confectionare, el se gindeste la cum sa surprinda destinatarii si clientii. Si mereu ii reuseste.

Desigur, rezultatul depinde de profesionalismul persoanei. Pe site puteti comanda invitatii elegante în Rominia la un pret corect, fiind sigur totodata si de calitate.

Pasul final: cum semnam?

Cind designul este gindit si sablonul este gata, nu mai ramine decit sa compuneti textul si sa trimiteti materialul la tiparire. Multe cupluri sunt prea îngrijorate de acest punct, rescriind „exemplarul curat” de patru sau mai multe ori. Nu va faceti griji. Nuntile minimaliste, de exemplu, sunt limitate la optiuni laconice, în care informatiile esentiale sunt doar data si ora evenimentului viitor.

Daca scrieti singur textul, transferati-va sentimentele viitoarei ceremonii pe hirtie. Credeti-ne, vor face oaspetii sa patrunda in acel eveniment nefiind acolo fizic.

Fiti atenti!

Nu uitati de personalizarea pentru fiecare destinatar in parte. Aceasta înseamna ca trebuie sa includeti numele invitatilor in invitatie. Prin tiparire sau manual. Acest lucru le va oferi un sentiment mai mare de participare.

Acum stiti deja cum sa alegeti invitatii de nunta elegante si originale. Va recomandam sa selectati cu atentie specialistii, sa nu uitati de detalii si sa va bucurati de agitatia de dinainte de nunta. Acesta este cel mai important lucru.

Coș cumpărături

0

Niciun produs în coș.

Hit Enter to search or Esc key to close