fbpx

Lista de verificare pentru invitatiile de nunta

Cum se face o invitatie de nunta? Cind ar trebui trimise? Care sunt elementele importante de inclus? Ce format de invitatii sa alegeti?

Astazi vom raspunde la toate aceste întrebari si va vom oferi citeva sfaturi cu privire la aceasta etapa importanta de pregatire pentru nunta.

CIND TREBUIE SA TRIMITETI INVITATIILE OASPETILOR?

Chiar daca chiar vreti sa trimiteti invitatiile imediat dupa logodna, mai bine nu o faceti! Este riscant sa trimiteti invitatii fara un acord cu locul unde ar putea avea loc evenimentul, daca ceva nu merge bine si trebuie sa schimbati locul si data, veti deruta oaspetii.

De îndata ce ati rezervat un loc, puteti trimite în siguranta invitatii. Cu cit mai devreme, cu atit mai bine! Acest lucru le va oferi oaspetilor timp sa faca planuri, sa trimita o scrisoare de raspuns, sa aleaga un cadou si o rochie de seara.

MARCATI TERMENUL PENTRU RASPUNS

Stabiliti un termen limita de aproximativ 2 saptamini dupa trimitere daca planificati o nunta în avans.

Întreaga sarbatoare depinde de numarul de invitati: meniu de banchet, divertisment, format de nunta

*recomandam si confirmarea exacta a prezentei oaspetilor dupa ceva timp pentru a avea timp sa ajustati meniul de banchet

Avem posibilitatea de a schimba numarul de portii cu o saptamina in avans (evidentiati „cu o saptamina in avans”) de data serbarii, dar acest beneficiu nu va fi disponibil pentru toti.

CE PUNCTE TREBUIE SA FIE ÎN INVITATIE:

– Locul si ora – pe linga ora si locul exact, asigurati-va ca marcati locul în care asteptati oaspetii, daca nu intentionati sa invitati toti oaspetii la oficiul de inregistrare, ci doar la sarbatoare, invitatia trebuie sa indice locatiile în care sunt invitati oaspetii dvs

– #Momentul nuntii – cel putin un program aproximativ al evenimentului dvs., invitatii ar trebui sa stie aproximativ ce îi asteapta la sarbatoarea dvs.

– Bifa „+1” – se obisnuieste sa invitati prietenii/ partenerii si sufletele lor pereche la nunta. Întrebati-va oaspetele daca va fi singur sau nu. De aceasta depinde numarul total de persoane. Daca o persoana nu va avertizeaza, crezind ca acest lucru este deja clar, acest lucru poate provoca o serie de inconveniente.

– #Tema nuntii – daca aveti un anumit stil si culoare a sarbatorii – acest lucru trebuie indicat! Cu cit mai devreme, cu atit mai bine! Oaspetele trebuie sa aiba timp sa pregateasca tinuta potrivita. Nu ar trebui sa impuneti oaspetilor limite stricte – „Ar trebui sa fiti cu totii în rochii de albastru aqua, în lumina zorilor diminetii”, nu doriti ca nunta voastra sa se transforme într-o durere de cap pentru cei prezenti. Dar sa cereti sa foloseasca unele detalii de culoare si tinuta, pentru cei care au posibilitatea, va fi corect si politicos

– Un cadou – desigur, oalele sunt aduse rar cadonate acum la nunti, dar totusi, daca este important pentru dvs. sa indicati cadoul dorit, puteti scrie în siguranta despre acesta în invitatie. În zilele noastre, acest lucru nu pare a fi ceva rusinos sau incorect.

Exista multe optiuni pentru a cere corect un cadou de la oaspeti:

  •  Nu vrem sa va împovaram cu cautarea unui cadou, asa ca vom fi bucurosi sa vedem contributia dvs. la bugetul familiei noastre
  •  Daca vreti sa ne faceti un cadou valoros si necesar, puneti-l intr-un plic
  •  Vom accepta cu placere o contributie la bugetul lunii de miere ca cadou

PUNCTE SUPLIMENTARE:

  1. Formatul invitatiilor sub forma unui site web este acum popular. Daca nu puteti încadra o cantitate mare de informatii într-un format de hirtie, atunci orice cantitate de informatie poate fi plasata pe site.
  2. Alternativ, puteti trimite invitatii clasice pe hirtie si puteti trimite informatii suplimentare în format electronic

Ce articole suplimentare ar putea fi acolo?

  1. Subiecte tabu

Daca stiti ca unii invitati reactioneaza exagerat la anumite subiecte si sunteti îngrijorati de conflictele de la serbarea dvs., le puteti cere invitatilor sa se abtina de la anumite subiecte.

Captura de ecran a subiectelor tabu in invitatie

  1. Fara copii

Acest articol este destul de subtil. Este mai bine sa spuneti astfel de lucruri la telefon, dupa ce ati trimis invitatiile.

Nu este ceva de ce sa va ingrijorati daca nu aveti posibilitatea de a angaja un animator sau nu aveti zona pentru copii la locul de serbare a nuntii. Multor copii le este greu sa suporte un eveniment atit de zgomotos si lung.

Principalul lucru este sa o faceti delicat si competent, de exemplu: „Am decis sa invitam toate cuplurile fara copii, astfel încit sa aveti ocazia sa va relaxati si sa nu va ginditi la nimic! Este aceasta optiune acceptabila pentru dvs.?”

  1. Înlocuirea florilor

Acum este popular sa cereti oaspetilor sa înlocuiasca un buchet de flori, de exemplu, cu o sticla de vin spumant.

Daca imediat dupa sarbatoare plecati într-o calatorie în luna de miere, atunci bineînteles ca este pacat pentru florile care se vor ofili în apartament fara dvs. si nici macar nu veti avea timp sa va bucurati de ele.

  1. Ce veti bea?

Daca aveti o invitatie sub forma unui site web, puteti crea un chestionar în care oaspetele poate alege articolul pe care îl prefera din alcool

Puteti adauga orice element suplimentar care este important pentru dvs. La urma urmei, aceasta este sarbatoarea si regulile dvs.! Si astfel de nuante vor ajuta oaspetii dvs. sa se orienteze

CE INVITATIE SA ALEGETI?

Invitatii de hirtie sau sa creati un site web? Aici depinde de dvs., dar retineti ca o invitatie pe hirtie nu va putea contine o cantitate mare de informatii, iar pe site puteti include toate detaliile.

Site de nunta, care este avantajul?

Site-urile cu o singura pagina au devenit foarte populare în ultima vreme. Arata frumos, sunt confortabile si simple. Acolo puteti pune nu numai informatii importante despre eveniment, ci si sa atasati povestea iubirii dvs.

– În cazul modificarilor de timp, puteti oricind corecta informatiile curente

– pe site, invitatul îsi poate confirma prezenta si pune orice întrebari

! Cu doua saptamini înainte de nunta, este important sa reconfirmam prezenta fiecarui invitat. În 2 saptamini mai puteti ajusta detaliile evenimentului dvs.

Invitatii de nunta  sunt o parte importanta a evenimentului dvs. O invitatie bine conceputa va va ajuta sa va pregatiti si astfel veti arata preocupare fata de oaspetii dvs. Oaspetii stabilesc atmosfera serii dvs. nu mai putin decit dvs., asa ca este important sa aveti grija de confortul lor în avans.

Coș cumpărături

0

Niciun produs în coș.

Hit Enter to search or Esc key to close